Valutaer:

Privacy Notice

Fortrolighed
Oplysninger, vi indsamler er dit navn, fakturering og leveringsadresse, telefonnummer, e-mailadresse, henvisning e-mail-adresser, og kreditkortoplysninger. De data gemmes i en sikker database, og kan kun tilgås via Webmaster med personlig kodede oplysninger. Skulle du ønsker oplysningerne rettet eller fjernet kan du kontakte os når som helst, og lad os vide, hvad du vil have os til at gøre. Alle anmodninger er afsluttet i tide, og bekræftelse er sendt til din e-mail så snart vi opfylde din anmodning.
Vores fortrolighedspolitik er strenge og overholdes på alle tidspunkter. Du kan være sikker på, at enhver og alle oplysninger, der indgives til vores hjemmeside forbliver fortrolig evigt. Ved at informere dig om vores politik, vi er fremme tillid, for alle dem, der indsender oplysninger, uanset om du køber eller anmode specifikke oplysninger og om medlemskab tilmelde dig.
Vi bruger den information du giver om dig selv, når du placerer en ordre eller en anden anmodning kun at fuldføre denne anmodning på din tilfredshed. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre denne anmodning. Vi gør det samme til de oplysninger, du giver om en anden person, når du placerer en ordre kun at sende produktet og bekræfte levering. Vi deler ikke disse oplysninger med eksterne parter, undtagen i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre den rækkefølge.
Du kan anmode om at fjerne eller slette alle oplysninger om dig. For at beskytte dit privatliv og sikkerhed, vil vi også tage rimelige skridt til at bekræfte din identitet, før der gives adgang til eller foretage rettelser.
Vi bruger retur e-mail adresser til at besvare e-mail, vi modtager. Sådanne adresser ikke anvendes til andre formål og deles ikke med eksterne parter. For at forhindre uautoriseret adgang, vedligeholde data nøjagtighed, og sikre en passende anvendelse af oplysninger, har vi indført, fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.
Tilbage